• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Ремонт на смарт часовници

В GSM сервиз „ДМ Мобайл“ предлагаме ремонт на смарт часовници на изгодни цени. Ако сте в друго селище, може да ни изпратите устройството си с куриер и ние ще го ремонтираме и върнем с наложен платеж в най-кратки срокове.

Имате нужда от ремонт на своя умен часовник? Ние можем да помогнем в някои случаи, той като при част от производителите това е невъзможно. Моля свържете се с нас, за да се уверим, че можем да сме Ви от полза.

Ремонт на смарт часовници

Предлагаме следните ремонти на смарт часовници: смяна на дисплей, стъкло и тъч, за моделите при които това е възможно.

Вижте услугата ни за ремонт на Apple iWatch

Предлагаме и ремонт на смарт часовници на други марки, като Samsung, Huawei, Xiaomi и други, за които има резервни части.

ремонт на смарт часовници

ремонт на смарт часовници в София

Какво налага ремонт на смарт часовниците?

Какво налага ремонт на смарт часовници – едно от най-популярните носими устройства в наши дни? Смарт часовниците, както и традиционните часовници са постоянно у нас, а ние неволно удряме с ръка какво ли не всеки ден. Както всяка вещ, с която боравим всеки ден и то често, смарт часовниците са подложени на голямо натоварване.

Инцидентите с удари в стени, врати и други предмети са ежедневие. За това и се стига до повреди, които налагат ремонт на смарт часовникът. Хубавото е, че за повечето модели от по-популярните марки на нашия пазар има достатъчно резервни части. Ако има резервни части за ремонт на вашия смарт часовник – ние сме насреща с услугата си, за смяна на дисплеи или иначе казано – ремонт на смарт часовник.

И още за услугата ремонти на смарт часовници

Имайте предвид, че при механични повреди като счупен дисплей, ремонт на вашия смарт часовник е възможен само при наличие на резервни части в страната. Понякога при нови модели смарт часовници, все още няма налични достатъчно резервни части. В такъв случай, можем да поръчаме доставка на резервни части от чужбина, но това отнема време и при малки обеми на пратките ги прави и скъпи.

Можем ли да поръчаме резервна част, за вашия часовник? – Да, но вие трябва да се заредите с търпение и е необходима предплата.

Ние извършваме ремонт на смарт часовници с резервни части с гарантиран произход.

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа, ние сме откровени с вас без значение дали става въпрос за ремонт на смарт часовници, ремонт на таблети или ремонт на телефони. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги без компромис с качеството – или да откажем ремонта. При нас може да разчитате на:

 • Безплатна диагностика и проверка на възможностите за ремонт на вашият смарт часовник;
 • Бързо и компетентно намиране на резервни части;
 • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
 • Отстъпки за редовни клиенти.

ремонт на смарт часовници

ремонт на смарт часовници в София

Иновациите при смарт часовниците

Иновациите при смарт часовниците, както и при всички други носими устройства не спират. Производителите им вграждат в устройствата все по-добри стъкла, които издържат повече на удари, но въпреки това инцидентите с такива устройства са ежедневие. Изходът е, да бъдем по-внимателни със своите носими устройства. Смяната на умния часовник с нов, особено от висок клас е скъпо удоволствие, за това и нашата услуга за ремонт на смарт часовници е насочена към тези, които ще продължат да използват устройствата си.

И още за нас и защо да изберете „ДМ Мобайл“ за свой Сервиз за телефони в София?

Поддръжката на всяко устройство удължава неговия живот, а носимите електронни устройства не са изключение. При повреди или при рутинна профилактика, сервиците удължават времето в което ще използвате без проблеми своето устройство.

Производителите на смарт часовници и мобилни телефони заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден gsm сервиз, за да имате и дълъг живот на своя телефонен апарат.

При проблем като счупване на дисплей или повреда по корпуса, буксите за зареждане или за слушалки е препоръчително да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

ремонт на смарт часовници

ремонт на смарт часовници в София

При нас може да изпращате смарт часовници за ремонт и с куриер – изнесен сервиз

 • Изпращате ги с Еконт до нашия адрес, за ваша сметка;
 • Ние правим диагностика и изготвяме оферта;
 • При съгласие от ваша страна, извършваме ремонт и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;
 • Гаранцията е 30 календарни дни;
 • Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

В нашия сервиз може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонт на смарт часовници произведени от: iPhone, Samsung, Huawei и други популярни производители.

GSM сервиз

Професионален ремонт на смартфони от висок, среден, нисък клас. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме GSM сервиз, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на мобилните телефони са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло,
 • touch screen или дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предоставя сервизни слуги на софтуер

При нас може да разчитате и за:

 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

При нас може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат или да ни потърсите за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София