• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Сервиз за таблети в София

Сервиз за таблети и телефони „ДМ Мобайл“ предлага смяна на дисплей или стъкло на изгодни цени. Ако сте в друго селище, може да ни изпратите своя таблет с куриер и ние ще го ремонтираме и върнем с наложен платеж.

В нашия сервиз предлагаме услугата за ремонт на таблети, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели таблети, за които може да се намерят резервни части. Моля имайте предвид, че за по-стари или „екзотични“ модели, намирането на резервни части е трудна и понякога непосилна задача.

Внимание: безплатна консултация, за проблеми с таблети, преди да предложим цена за ремонт на таблетът ви!

Сервиз за ремонт на таблет от следните марки и модели

сервиз за таблети

ремонт на таблети в София

При нас може да получите адекватна безплатна консултация, за състоянието на вашия таблет. Едва след като сме наясно с пораженията и ремонта, който е необходим, ние ще ви дадем ценово предложение за ремонт на таблет.

Какви са сроковете за ремонт на таблет?

В общия случай, към ремонт на таблет се подхожда както при ремонт на смартфон. Ние можем да предложим бърз ремонт на онези модели таблети, за които на българския пазар има резервни части. В такъв случай ремонта става в рамките на един работен ден, в редки случаи два или повече.

Когато за ремонт на таблетът няма налични резервни части у нас, но има на международния пазар, то ние може да поръчаме нужната част и да заменим проблемната след като получим доставката.  В такъв случай ремонтът на вашия таблет се удължава с времето на доставка на нужните части.

 

ремонт на таблети iPad

ремонт на таблети iPad 11

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да разчитате на:

 • Качествен ремонт на таблети от различни марки и модели;
 • Смяна на дисплей при ремонт на таблети;
 • Бързо и компетентно обслужване;
 • Ще получите гаранция, за ремонта;
 • Отстъпки за редовни клиенти.

Защо да изберете „ДМ Мобайл“ за ремонт на таблети в София?

Производителите на мобилни устройства като таблети заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден сервиз за ремонт на таблети, за да имате и дълъг живот на устройството ви.

При проблем, счупване или повреда на таблет (или смартфон), трябва да се свържете с професионален сервиз за ремонт на таблети. Нашето предимство пред останалите е, че в „ДМ Мобайл“ притежаваме богати познания за мобилните технологии и услуги – ние сме компетентни и готови да помогнем.

Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт на таблет, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

При нас може да изпращате таблети за ремонт с куриер – изнесен сервиз

 • Изпращате ги с Еконт до нашия адрес, за ваша сметка;
 • Ние правим диагностика и изготвяме оферта за ремонт на таблет;
 • При съгласие от ваша страна, извършваме ремонт на таблет и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;
 • Гаранцията е 30 календарни дни;
 • Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

В нашия сервиз може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонти на мобилни устройства, включително таблети произведени от: iPhone, Samsung, Huawei, Acer, Lenovo.

ремонт на таблети iPad

ремонт на таблети iPad pro

GSM сервиз и ремонт на таблети

Професионален ремонт на таблети от висок, среден, нисък клас. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме сервиз, за ремонт на таблет, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на таблетите са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло,
 • touch screen или дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.
ремонт на таблет

ремонт на таблет iPad Pro

 

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз, който предлага и ремонт на таблет в София. Предоставяме и сервизни слуги на софтуер

При нас може да разчитате и за:

 • общ ремонт на таблет,
 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

При нас може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат или да ни потърсите за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София