• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Смяна на батерии на телефони и таблети в сервиз в София

В GSM сервиз „ДМ Мобайл“ предлагаме смяна на батерии на телефони и таблети. При нас, в сервиз за мобилни телефони и таблети в София може да получите изгодни цени. Ако сте в друго селище, може да ни изпратите телефона по куриер и ние ще го ремонтираме и върнем с наложен платеж в най-кратки срокове.

Смяна на батерии на смартфони, таблети и смарт часовници. Свържете се с нас, за да проверим дали е възможна смяна на батерия за устройството ви. В нашия сервиз предлагаме услугата за ремонт на таблети, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели таблети, за които може да се намерят резервни части. Моля имайте предвид, че за по-стари или „екзотични“ модели, намирането на резервни части е трудна и понякога непосилна задача.

Внимание: безплатна консултация, за проблеми с батерии, преди да предложим цена за смяна на батерия!

Смяна на батерии на всички разпространени модели на мобилни телефони (смартфони) и теблети

Предлагаме смяна на батерията на мобилни телефони и таблети от следните марки: Apple iPhone, Samsung, Nokia, LG, Alcatel, Motorola, Xiaomi, HTC, Sony, Lenovo, Blackberry, Huawei. За всички останали малки и модели – моля свържете се с нас.

батерия за смартфон, Смяна на батерии за смартфон, таблет и часовник

Смяна на батерия

Защо да изберете смяна на батерия в специализиран сервиз?

Ако батрията е стара, тя се подува и така може да повреди останалите компоненти на телефона или таблета – дисплей, платка.

Смяна на батерия на iPhone серии 5, 6, 7, 8, X, XS, 11, 12

Смяна на батерия на iphone 7

Смяна на батерия на iphone 7

Смяна на батерия на телефоните на Ейпъл (Apple) – iPhone 7 (или iPhone 5, 6, 7, 8, X, XS, 11, 12) целите серии. Ако имате проблем със своята батерия, на вече остаряващият модел – свържете се с нас, за да проверите за наличности. При възможност, смяната на батерии на смартфони от всички марки се извършва в рамките на един работен ден.

Какво трябва да направите, за да проверите дали разполагаме с наличност от батерии за смяна от вашият модел? Пишете ни в нашата форма за контакти, обадете се на някой от обявените телефони или ни пишете във вайбър (отново на обявените телефони).

Ние предлагаме смяна на батерии за цялата гама след Apple iPhone 5 (считано към 09.2021 година). Възможно е да има временна липса на батерия за някой от моделите в серията, но наличностите се запълват регулярно, така че скоро ще можем да предложим смяна на батерията и за вашият iPhone.

Защо да изберете „ДМ Мобайл“ за свой GSM Сервиз в София, за смяна на батерия?

Производителите на мобилни телефони и компоненти за тях ясно заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден сервиз, за да имате и дълъг живот на своя телефонен апарат. Смяната на батерии не е изключение и също е предпоставка за удължен живот на вашето устройство.

При проблем с батерията, която налага смяна, както и счупване или повреда на телефон или смартфон, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони.

Нашето предимство пред останалите сервизи, които предлагат услуги за смяна на батерии е, че в „ДМ Мобайл“ притежаваме богати познания за мобилните технологии и услуги – ние сме компетентни и готови да помогнем. Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

За нас и нашите сервизни услуги, за смяна на батерии на смартфони, таблети и смарт часовници

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. Поддържаме складови наличности за най-масовите модели, а при нужда от смяна на материя на друг модел, поръчваме и след няколко дни е налична.

Вижте повече за ремонт на таблети, а ние напомняме, че при нас може да разчитате на:

 • Бързо и компетентно обслужване;
 • Ще получите гаранция, за извършена ремонт;
 • Наличности от резервни части за най-масовите модели;
 • Отстъпки за редовни клиенти.

И още – може да изпращате телефони с куриер – изнесен GSM сервиз

При необходимост от смяна на батерия на смартфон от който и да е производител, за който имаме налични батерии или други части, може да изпратите устройството и с куриер.

 • Изпращате ги с Еконт до нашия адрес, за ваша сметка;
 • Ние правим диагностика и изготвяме оферта;
 • При съгласие от ваша страна, извършваме ремонт и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;
 • Гаранцията е 30 календарни дни;
 • Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

В нашия GSM сервиз за телефони, може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонти на мобилни телефони произведени от: iPhone, Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC.

GSM сервиз и смяна на батерии на телефони

Смяна на батерия

Смяна на батерия

Професионален ремонт на смартфони от висок, среден, нисък клас, включително смяна на батерии на телефони от различни производители. При нас може да разчитате на приятелско отношение, както и на работа с хора с познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме GSM сервиз за телефони, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви, в това число и смяна на батерия на смартфони. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на мобилните телефони са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло,
 • touch screen или дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.

 

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз за телефони в София, който предоставя сервизни слуги на софтуер

Към нас може да се обърнете и за:

 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

На място може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат или да ни потърсите за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София