• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Сервиз за телефони в София (в страната с куриер)

Смяна на дисплей или смяна на стъкло на телефон на изгодни цени в нашия сервиз в град София. Ако сте в друго селище, може да ни изпратите телефона по куриер и ние ще го отремонтираме и върнем с наложен платеж в най-кратки срокове.

В нашия сервиз предлагаме услугата за смяна на дисплей, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели смартфони. Предлагаме смяна на дисплея, за тези модели телефони, за които на пазара има резервни части. Моля имайте предвид, че за по-стари или „екзотични“ модели, намирането на резервни части е трудна и понякога непосилна задача.

Внимание: безплатна консултация, за проблеми със смартфони, преди да предложим цена за смяна на дисплей!

Вероятно знаете, че екранът на вашия телефон има защитно стъкло, което е закалено и го предпазва от удари. Когато обаче стъклото не е било достатъчно за да защити работещата част на вашия екран, тогава се налага да се прибегне до смяна на дисплей. Обикновено разликата в цената за смяна на вашия дисплей или само смяната на стъклото не е толкова голяма, така че смяната на целия дисплей не е икономически неоправдано.

Смяна на дисплей цена

При нас може да разчитате на приятелски цени за смяна на дисплей. Търсите добри условия, за смяна на своя дисплей с цена по по вашия джоб? Вие сте на правилното място, защото нашите цени са възможно най-ниските на пазара.

Имайте предвид, че ние както и всички останали работим с резервни части, които са внос от чужбина, което означава че цената за смяна на дисплейът зависи от външни фактори, като международните цени, транспортните разходи и данъците и митническите сборове у нас. При все това, ние се стараем да сме символ на добри условия и най-добра цена за смяна на дисплей на телефон в София.

смяна на дисплей

смяна на дисплей на телефон samsung galaxy

Сервиз за телефони с услугата смяна на дисплей за следните марки:

 • iPhone, HTC, Samsung, Sony, Nokia, Lenovo, LG, Huawei, Motorola,
 • всички останали се обслужват при наличие на резервни части в България;

При нас може да получите адекватна безплатна консултация, за състоянието на вашия телефон – нужна ли е смяна на дисплей или е достатъчна смяна на стъкло на телефон. Едва след като сме наясно с пораженията и ремонта, който е необходим, ние ще ви дадем ценово предложение за смяна на вашия дисплей.

Какви са сроковете за смяна на дисплей?

В общия случай, към ремонт на смартфон, на когото трябва да бъде сменен дисплей се извършва в рамките на работен ден. Възможно е да изпълним поръчката „от днес за утре“, ако разполагаме с нужната резервна част. Ние можем да предложим бърз ремонт на онези модели, за които на българския пазар има резервни части. В такъв случай ремонта става в рамките на един работен ден, в редки случаи два или повече, ако трябва да се чака доставка от отдалечен склад.

Когато за ремонта няма налични резервни части у нас, но има на международния пазар, то ние може да поръчаме нужната част и да заменим проблемната след като получим доставката.  В такъв случай ремонтът на вашия таблет се удължава с времето на доставка на нужните части.

 

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да разчитате на:

 • Качествен ремонт на телефони и таблети от различни марки и модели;
 • Смяна на дисплей при ремонт на телефони и таблети;
 • Бързо и компетентно обслужване;
 • Ще получите гаранция, за ремонта;
 • Отстъпки за редовни клиенти.
смяна на дисплей на телефон

смяна на дисплей на мобилен телефон

Защо да изберете сервиз за телефони „ДМ Мобайл“ за смяна на дисплей в София?

Производителите на мобилни телефони ясно заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Важно е да се използват услугите на надежден сервиз за ремонт, включително и за смяна на дисплейът, за да имате и дълъг живот на устройството ви.

При проблем, счупване или повреда на телефон (или таблет), трябва да се свържете с професионален сервиз за ремонт на телефони. Нашето предимство пред останалите е, че в сервиз за телефони „ДМ Мобайл“ притежаваме богати познания за мобилните технологии и услуги – ние сме сервиз за телефони, в който има  компетентни хора, готови да помогнат.

Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт на телефон, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

При нас може да изпращате телефони за ремонт с куриер – изнесен сервиз

 • Изпращате ги с куриер до нашия адрес, за ваша сметка;
 • Ние правим диагностика и изготвяме оферта за смяна на дисплейът;
 • При съгласие от ваша страна, извършваме ремонт на телефона и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;
 • Гаранцията е 30 календарни дни;
 • Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

В нашия сервиз може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонти на мобилни телефони, включително смартфони произведени от: iPhone, Samsung, Huawei, LG, Nokia, Motorola.

дисплей за телефон

смяна на дисплей на телефон Samsung

GSM сервиз за телефони

Професионален ремонт на телефони от висок, среден, нисък клас. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в сервиз за телефони „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме сервиз, за ремонт на таблет, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на таблетите са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло,
 • touch screen
 • смяна на дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.
ремонт на таблет

ремонт на таблет iPad Pro

 

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз, който предлага и ремонт на телефони и таблет в София. Предоставяме и сервизни слуги на софтуер

При нас може да разчитате и за:

 • общ ремонт на таблет,
 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

При нас може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат или да ни потърсите за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

Когато имате пукнатини на екрана си, но той работи е възможно да нямате нужда от смяна на дисплейът, а само от смяна на стъклото. Вероятно знаете, че счупване или спукване  на екрана на мобилния телефон е една от най-честите повреди, която налага посещение на сервиз за мобилни телефони. Какви са стъпките, за ремонт, какво следва?

Каква е разликата между смяна на дисплей и смяна на стъкло на екрана на мобилен телефон?

Когато извършваме смяна на стъклото, то ние запазваме оригиналните части – дисплей и тъч. В този случай се заменя тъч (или това, което превръща движенията на вашия пръст в дигитални команди) и стъкло. Колкото до този тъч, той е тънък прозрачен филм, намиращ се под стъклото. Може да го разглеждаме като сензорът превръщащ допира в команда към телефона. Смяна на стъклото е възможно при моделите от нисък и среден клас, при тези от висок клас се пристъпва към смяна на дисплей. Един дисплей може да се смени само с аналогичен, съвместим с конкретния модел.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София