• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Дисплей за Alcatel със смяна от "ДМ Мобайл"

Дисплей за Alcatel със смяна от „ДМ Мобайл“, вижте и богатия избор от аксесоари в нашия уеб магазин.

Смяна на дисплей на телефони с марката Alcatel от „ДМ Мобайл“. Когато имате нужда от ремонт на своя телефон, стига да има резервни части за вашия модел, можем да извършим услугата. Свържете се с нас, за да се уверим, че можем да сме Ви от полза.

Смяна на дисплей на Alcatel или Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

Предлагаме смяна на дисплей на Alcatel, както и смяна на стъклото, за моделите при които това е възможно.

Какво предлагаме? Нашият сервиз извършва услуги като смяна на стъкло, тъч и дисплей за модели на Alcatel, за които това е възможно.

дисплей за Alcatel

дисплей за Alcatel

Дисплей за Alcatel

Удоволствието от екраните на Alcatel би било немислимо, без някои особени важни техни особености. По-голяма част от продуктите на Alcatel са с Full HD резолюция, предлагат картина с много добро качество и се използват при много мобилни устройства от среден или висок клас.

При флагманите от най-висок клас, производителите се ориентират към Quad HD резолюцията, която представлява четири пъти подобрени характеристики на стандартния HD екран- не било пресилено обяснението, че пикселите при Quad HD резолюцията на брой са колкото тези в четири нормални HD екрана.

Видове вграждани дисплеи при Alcatel

Alcatel разработва мобилните си устройства най-често с IPS или TFT LCD екран. При високият ценови клас, компанията вгражда и дисплеи от AMOLED тип. TFT дисплеите често биват вграждани в апарати от най-нисък клас, поради ниската им цена. При повечето от тях, сензорният панел (тъча) е отделен компонент.

IPS LCD дисплеите са най-разпространеният вид използвани екрани при Alcatel. Те притежават редица качества, като са се доказали във времето с надеждността си, високата резолюция, и приблизително ниската си цена.

Още за дисплей за Alcatel

Технологията на изработка при IPS дисплеите обаче при някои модели не позволява подмяната на сензорният панел, който реагира при докосване, поради факта, че той е неотделима част от матрицата на дисплея. При някои модели обаче, неговата смяна е възможна. AMOLED дисплеите от своя страна биват вграждани само в най-високият клас мобилни устройства на Alcatel.

По-рядкото вграждане на тези екрани при Alcatelсе дължи на по-високата себестойност на тези дисплеи. Като по-бюджетен вариант за ремонт на дисплей е услугата смяна на стъкло, която предлагаме, но за целта е нужно дисплея и тъча на вашето устройство да са напълно функциониращи, без линии, петна и други дефекти.

Услугите на доказано добър сервиз за мобилни устройства

Ние в „ДМ Мобайл“ се занимаваме с разнообразни ремонтни дейности на мобилни устройства, включително и смяна на дисплей на смартфони и таблети Alcatel. Както вече споменахме, възможностите за поправка на екрана включват отстраняването на повредено предно стъкло, сензорен панел, LCD или AMOLED екран, както и монтирането на нови резервни части, за правилното функциониране на устройството ви.

Подмяната на предно стъкло, със запазване на оригиналните дигитайзер и дисплей е възможно само при някои от китайските апарати. При голяма част от продуктите е необходима модулна смяна на дисплей на Alcatel (предно стъкло, сензорен панел, дисплей), тъй като се намират в изключително здрава фабрична сглобка, при разделянето на която съществува риск от повреда, или просто структурата им не позволява разделяне на дисплея на слоеве.

Смяна на дисплей

В нашия сервиз предлагаме услугата за смяна на дисплей, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели смартфони. Предлагаме смяна на дисплея, за тези модели телефони, за които на пазара има резервни части. Моля имайте предвид, че за по-стари или „екзотични“ модели, намирането на резервни части е трудна и понякога непосилна задача.

Внимание: безплатна консултация, за проблеми със смартфони, преди да предложим цена за смяна на дисплей!

Вероятно знаете, че екранът на вашия телефон има защитно стъкло, което е закалено и го предпазва от удари. Когато обаче стъклото не е било достатъчно за да защити работещата част на вашия екран, тогава се налага да се прибегне до смяна на дисплей.

Обикновено разликата в цената за смяна на вашия дисплей или само смяната на стъклото не е толкова голяма, така че смяната на целия дисплей не е икономически неоправдано.

Екипът ни извършва смяна на дисплей Alcatel с оригинални китайски резервни части. Специално за моделите, при които е възможна изолирана подмяна на стъкло, разполагаме и с висококачествени предни стъкла за различни модели смартфони. Диагностиката на специалистите ни определя методът на подмяна, който ще използваме, а всяка смяна на дисплей на Alcatel е с променлива цена, в зависимост от стойността на резервните части за съответния модел.

Смяна на стъкло

повреден дисплей

повреден дисплей на телефон

Тъй като устройството дисплей е изградено от няколко елемента, един от които е стъклото, в някои случаи е възможна смяна на стъкло на телефон, което е счупено. За подробности се свържете с нас – обикновено е достатъчен тест на място.

Когато има техническа възможност и е повредено само стъклото, а не и останалите компоненти от екрана ви, то е вместо смяна на дисплей, може да се извърши смяна на стъкло на телефон. Обикновено в рамките на няколко минути специалистите ни могат да направят нужните тестове дали е необходимо смяна на стъкло на телефона или има деформации, които засягат дисплея и има нужда от неговата подмяна.

Подмяната на счупено/пукнато предно стъкло се извършва само при отлично състояние на дигитайзера и дисплея, а смартфона/таблета се разглобява със специални инструменти и без рязко отделяне на задния капак, за да се избегне прекъсване на тънките захранващи кабели. Разделянето на отделните слоеве на дисплея се извършва изключително внимателно, особено ако сервизният специалист реши да подмени само предно стъкло на AMOLED дисплей.

Подобен ремонт се извършва само в безпрашна работна среда и най-подходящият вариант е да стане с машина за разлепяне, която размеква лепилото с цел по-лесно премахване. Най-лекото надраскване или усукване може да е фатално за структурата на AMOLED екраните, всяка повреда изисква цялостна смяна на дисплей Alcatel, която извършваме на изключително изгодна цена.

И още за фирмата Алкател

Фирмата „Алкател“ произвежда технологични продукти на високо ниво. Освен висок клас хардуер, смартфоните и таблети Alcatel се отличават с широкоинчов сензорен екран, при който с времето се забелязва тенденция към стесняване на страничната рамка, така че цялата фасада на модерните смартфони да бъде заета от чувствително на допир, стъклено покритие. Освен че придават изключително елегантна визия на китайските устройства, обемните им екрани са изключително предпочитани и заради приятното визуално чувство при четене, интернет браузване, гледане на филми, или играене на игри с подобно устройство.

Модели, които подложат на ремонт

Работим с модели, за които има налични резервни части. Ние разчитаме само на такива от най-висок клас, без компромис с качеството.  Ремонтираме модели на Alcatel, включително поправка на дисплей единствено с висококачествени резервни части, с каквито разполагаме. Ако търсите добра сделка, за смяна на дисплей на Alcatel, нашите специалисти са готови да се заемем.

Ремонт, смяна на стъкло / смяна на дисплей на Alcatel дистанционно, чрез куриери

За клиенти извън София или заети хора, предлагаме услуга за ремонт чрез куриер. Свържете се с нас и да ви посетим и вземем устройството. След поправката ще върнем обратно вашият апарат на Alcatel отново по куриер на адрес, посочен от вас с наложен платеж, който представлява цената за извършеният ремонт.

В нашия сервиз може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонт на смарт часовници произведени от: iPhone, Samsung, Huawei и други популярни производители.

GSM сервиз

Дисплей за Alcatel

Дисплей за Alcatel

Професионален ремонт на смартфони от висок, среден, нисък клас. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме GSM сервиз, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на мобилните телефони са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло,
 • touch screen или дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предоставя сервизни слуги на софтуер

При нас може да разчитате и за:

 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

При нас може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат или да ни потърсите за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София