• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа

Смяна на дисплей на HTC
Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран
GSM сервизът ни предлага смяна на тъч или цял дисплей модул за почти всички модели HTC. При проблем с екрана на HTC, в повечето случаи е нужно да прибегнете до услугата смяна на дисплей. С извършването на смяна на дисплей, вашият стар или счупен екран ще бъде подменен с нов, напълно функциониращ. По този начин вашето HTC ще бъде отново напълно функциониращо и с по-добра визия. Макар и здрави, дисплеите на HTC често биват счупвани най-вече при изпускане или усукване. Ако вашето HTC е претърпяло инцидент, при който дисплеят е увреден, то ние можем да извършим ремонта. След поправката, е желателно да използвате защита за своя телефон, под формата на кейс или калъф, като със сигурност можем да ви препоръчаме и нещо, което няма да наруши външния вид на вашия телефон. Ако някога имате нужда от ремонт на счупен дисплей HTC или на някоя друга марка, може веднага да се свържете с нас.

Ние от GSM Service София, сме готови винаги да направим ремонт и смяна на повредения компонент, като можем да предложим предварителна и безплатна консултация и оценка на ремонта. Знаем, че за повечето ни клиенти, смартфона е незаменим помощник, именно поради тази причина се стремим да извършваме ремонтите максимално бързо и качествено.

Може да се обърнете към нас ако имате нужда и от:

Сервизни услуги за HTC телефони
Разкодиране на HTC телефони и смартфони
Ремонт на таблети HTC
Смяна на сензорен екран за мобилни устройства HTC
Мобилните устройства HTC са известни сред потребителите с липсата на голям брой базови мобилни телефони- тайванската марка се ориентира директно към създаване на високотехнологични смартфони с операционна система Android, които присъстват на пазара от 2009 г. За запознатите с историята на компанията този факт не е изненада, тъй като са наясно, че HTC всъщност е създателят на първия безжичен телефон със сензорен екран, в години, когато понятието “ смартфон “ все още е дума с неразбираемо и странно звучене.

Революционното нововъведение се усъвършенства непрекъснато от тайванските инженери в резултат, при създаването на мобилните устройства HTC са избирани най- модерните и технологични модели на сензорен екран. С развитието на смартфоните, чувствителната лицева част увеличава инчовете си и при популярните серии Desire и One, наблюдаваме стандартен размер на екрана между 4.5 а 5.5 инча, а моделите от най-ново поколение (HTC U11) достигат характерните за фаблет 6 инча. Независимо от технологичните си особености, сензорният екран на HTC устройствата винаги е защитен с Corning Gorilla Glass покритие, а другите му отличителни черти са висока резолюция и невероятно ярки цветове.

Смущенията във функционирането на сензорния екран се проявяват с различни симптоми, а качественото им отстраняване изисква подходяща реакция, cъответстваща на модела устройство HTC. Нашият сервиз за ремонт на мобилни устройства предлага отлична смяна на дисплей на HTC, след прецизен преглед на екрана и точна диагностика. Екипът ни работи с всички модели на тайванските смартфони и таблети, за които разполагаме с оригинални резервни части на склад.

Видове дисплеи при HTC устройствата и поправката им
Компанията HTC се доверява на няколко модела сензорни екрани за мобилните си устройства, а ремонтните дейности по всеки от тях изискват различен подход. Не всяка смяна на дисплей на HTC е съобразена с технологията на дисплея. Обикновено, методът на поправката се избира според големината на екрана и в зависимост от възможностите на специалистите- широкоинчовите екрани обикновено представляват неделим модул от компоненти, които не могат да се подменят поотделно.

LCD дисплей
При голяма част от моделите на HTC с този тип сензорен екран, LCD матрицата, сензорният панел, стъклото и рамката са фабрично прикрепени с изключително здраво лепило. Отделната подмяна на предно стъкло е възможна при някои от устройствата с по-малък размер на екрана, но изолираната смяна на дисплей при HTC е свързана с повишен риск от прекъсване на тънките лентови кабели и оставяне на луфт при недостатъчно умело залепяне, където биха могли да попаднат влага и замърсявания.

AMOLED/ Super AMOLED дисплей
Екраните с органично светещи пиксели са използвани от HTC още от 2010г. Известни като най- тънките дисплеи на пазара, те често “ прегряват “ именно в резултат на собственоръчното произвеждане на светлина, и в тези ситуации е наложителна подмяната на целия дисплеен блок. При счупено, пукнато или силно надраскано предно стъкло съществува съвсем малка възможност то да се отдели сполучливо от задния панел, за да се подмени само повредената част. Успехът на изолирана смяна на стъкло при AMOLED дисплей при HTC е почти невъзможен, тъй като е достатъчно съвсем леко напрашаване, одраскване или разлепяне на дисплейния модул, за да се повредят нормалните му функции, а оригиналното предно стъкло за подобен дисплей също е налично в ограничен брой. За щастие, AMOLED дисплеите са рядко вграждани в HTC смартфоните.

Super LCD дисплей
Той е модерна и по-тънка разновидност на LCD екрана, при която липсва въздушното пространство между предното стъкло и дисплея. Super LCD вгражда течните кристали във външното стъкло, а резултатът са по-ясни цветове без неприятни отблясъци по екрана. За разлика от AMOLED, тези дисплеи са подходящи и за по- големи екрани, затова и доста мобилни компании ги използват масово за смартфони от най-ново поколение и фаблети. Специалистите от екипа ни предлагат смяна на предно стъкло със сензорен панел ( touch screen ) за някои модели на HTC, които извършваме със специални инструменти и оригинални резервни части.

Сензорният екран е най-важният компонент в съвременните мобилни устройства, а специалистите от сервиза ни могат да се погрижат качествено за екрана на мобилното ви устройството от марка HTC. Всяка смяна на дисплей HTC е на много изгодна цена и се извършва след подробен преглед и диагностика .