• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа

Смяна на дисплей на iPhone
Смяна на стъкло, touch screen и LCD екран

Сервизът ни за Iphone успешно отстранява всички видове проблеми, свързани с екрана на вашият Iphone. Дисплеите за Iphone основно биват 2 вида-IPS LCD и OLED. Iphone залага на IPS LCD екрани още при по-старите си поколения. При последните модели (Iphone X, Iphone XS, XS Max), Apple избра да използва OLED дисплеи по технологията на Samsung.

Смяна на стъкло
Самото име подсказва достатъчно за тази услуга, която извършваме. Смяната на стъкло е препоръчителна, ако вашият Iphone е със спукано или начупено стъкло. Чрез смяната на стъкло, наричана и рециклиране на дисплей, вашият стар, надран и напукан дисплей ще изглежда като чисто нов. Задължително условие за извършване на услугата смяна на стъкло е вашият екран да има пълната си функционалност: да е с напълно изправна картина и тъча да функционира безпроблемно. При случай на проблеми с образа като петна, линии или проблеми с тъча, ние можем да сменим целият ви дисплей модул с нов.

Смяна на дисплей
Смяната на дисплей е препоръчителна в случаите, когато имате проблем тъча или картината (петна, черти или липсва на образ). Услугата смяна на дисплей на Iphone е характерна с това, че се заменя целият дисплей модул с нов такъв. Когато получите телефона си обратно, вие ще можете отново да се радвате на перфектните цветове, чистата картина и все толкова добрите ъгли на виждане. С други думи-всичко ще бъде както трябва.

Предлагаме следните ремонтни услуги за дисплей на всички генерации iPhone:

Смяна на дисплей на iPhone 2G
Смяна на дисплей на iPhone 3G
Смяна на дисплей на iPhone 3GS
Смяна на дисплей на iPhone 4
Смяна на дисплей на iPhone 4s
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 5
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 5C
Смяна на стъкло или дисплей наiPhone 5S
Смяна на стъкло или дисплей наiPhone 6
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6 Plus
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6S
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 6S Plus
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone SE
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 7
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 7 Plus
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 8
Смяна на стъкло или дисплей на iPhone 8 Plus
Смяна на стъкло/тъч или дисплей на iPhone X
Смяна на стъкло/тъч или дисплей на iPhone XS, XS Max, XR
Смяна на стъкло/тъч или дисплей на iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max
Смяна или замяна на дисплей на iPhone 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max
GSM Сервиз София:

е един от предпочитаните в гр. София сервиз за iPhone.
предлага също разкодиране на iPhone.
може да направи ремонт на таблета ви iPad.
Моделите на iPhone са признати за най-предпочитаните смартфони в света. Сензорните екрани управляват всички функции на тези мобилни устройства и са техен отличителен белег. Конструкцията на дисплея при моделите на iPhone с IPS LCD дисплей представлява комбинация от предпазно стъкло, сензорен панел ( touch screen), поляризиращ филтър, LCD дисплей, подсветка и рамка на дисплея. Тези елементи образуват взаимосвързан блок, известен като дисплей модул и повредата на един от компонентите в него често става причина за подмяна с нов модул.

Причините за възможна повреда на екрана са разнообразни – от неволното нараняване и надраскване на стъклото, до попадането на голямо количество вода, която с времето уврежда непоправимо лентовия кабел, на който са раположени контактните писти за връзка с платката. При проблем с екрана на iPhone, GSM Service Sofia предлага на клиентите си богат набор от ремонтни дейности, сред които поправка и смяна на дисплей. Услугата включва подмяна на целият дисплей модул или подмяна на счупено стъкло. Ние приемаме поръчки за всички модели, излезли на пазара до момента, и гарантираме за качествена поправка, извършена в кратък срок.

Моделите 4 и 4s на iPhone се появиха с революционните Retina дисплей и MultiTouch функция, и отвориха нова страница в историята на iPhone. Под наименованието Retina се визира усъвършенстван вариант на IPS технологията, използвана от Apple при дизайна на LCD екрана. Кристално ясното изображение се наблюдава и при следващите поколения, като iPhone 5 и 5s. Макар и доста подобни един на друг, дисплеите им имат съществени разлики, което ги прави взаимно незаменими. Предлагаме и услугата смяна на стъкло, в случай на повредено (пукнато стъкло).

Смяна на дисплей или стъкло на iPhone 6 / 6 Plus
Сервизът ни извършва тези услуги както за Iphone 6, така и за Iphone 6 Plus на изключително добра цена и с отлично качество. Най-отличителните характеристики на тази генерация телефони са олеофобното покритие, което намалява задържането на отпечатъци и замърсявания, и йонно закаленото стъкло, което е устойчиво на надрасквания и предпазва дисплея от лесно счупване. Въпреки предимствата и вложените по-качествени материали, при сериозни изпускания, удари или огъване, някои важни компонентни на екранният модул е възможно да се счупят. Увреждането на тези компоненти несъмнено ще окаже резултат в работата ви с устройството. При подобни проблеми, сервизът ни извършва смяна на дисплей на iPhone 6 на изключително изгодна цена, достъпна за всеки клиент.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 6S / 6S Plus
iPhone 6s и 6s Plus се появиха с 3D Touch функция, която отчита силата и продължителността на докосване на дисплея. Нововъведенията са допълнени и от нов, усъвършенстван Touch ID сензор, а стъкленото покритие e отново с йонно закаляване. Разбира се, екипът ни е в състояние да се погрижи качествено за екрана и на този модел iPhone. GSM Service Sofia извършва първокласна смяна на стъкло и дисплей на iPhone 6s на достъпна цена, възстановявайки сензорните функции в много кратък срок.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 7 / 7 Plus
Възможните повреди в дисплея на най-новият iPhone 7 са сериозно ограничени, тъй като моделът е със значителни подобрения за водо-и прахоустойчивост, както и нов тип Home бутон. Сервизът ни се е специализирал в смяната на стъкла и смяна на дисплей на iPhone 7, и можем да предложим на клиентите си поправка на екран на Iphone 7 и Iphone 7 Plus на изключително ниска цена.

Смяна на стъкло или дисплей за Iphone 8 / 8 Plus
Повреда в дисплея на Iphone 8 и 8 Plus най-често настъпва при удар или изпускане. Възможните лоши последствия от повредата са счупено стъкло, неработещ тъч, поява на линии по дисплея, черно петно или напълно черен екран на вашият Iphone. Дисплея на Iphone 8 и 8 Plus e добре познат сред привържениците на Iphone-той е от типа IPS, като съответно разполага с мултитъч и 3D тъч. Ако проблем с вашият дисплей е единствено счупеното стъкло, то ние можем да го сменим, като след намесата на техниците ни, вие ще се радвате на екран, който ще изглежда като чисто нов и същевременно ще запазите оригиналният си дисплей с добре функциониращ тъч и 3D тъч, както и ярките цветове, с които разполага Iphone 8. Освен това, предимство на смяната на стъкло на Iphone 8 е и по-ниската цена, отколкото на нов дисплей.

Смяна на стъкло,тъч или дисплей за Iphone X
Компанията започна вграждане на екрани AMOLED тип, които са добре известни и познати при Самсунг. Предимствата при този тип дисплеи са по-висок контраст и по-наситени цветове, като същевременно те са по-енергоспестяващи и икономични. Това несъмнено удължава живота на батерията. За съжаление, този тип дисплеи за Iphone X е на доста по-висока цена от старите IPS екрани. Предлагаме услугата смяна на стъкло за Iphone X, в случай, че проблемът с дисплея е само пропукано или спукано стъкло. Ако тъча и дисплея функционират нормално и правилно, ние можем да извършим смяната на стъкло на Iphone X в кратък срок и срещу по-ниска цена от цената на нов дисплей. Ако обаче екрана ви има проблем с образа, то смяната на дисплея с нов такъв е задължителна. При проблем с нормалното функциониране на тъча, можем да ви предложим смяна на тъч и стъкло.

Смяна на стъкло, тъч или дисплей за iPhone XS / XS Max
Точно както при предшественика си X, Iphone XS разполага с AMOLED дисплей. Екрана на Iphone XS може да бъде повреден по обичайните начини: от изпускане или усукване. Възможните проблеми с екрана са както следва: счупено стъкло, счупен дисплей (проблеми с картината) и неработещ тъч. Сервизът ни предлага опцията смяна на стъкло за Iphone XS на достъпна цена в случай, че проблема с вашият екран е само счупено или напукано стъкло. Ако дисплея на вашият XS има петна, линии, частично или цялостно потъмняване, сервизът ни може да извърши цялостна смяна на дисплей за Iphone XS с нов такъв. Смяната на стъкло на Iphone XS е на значително по-добра цена от цялостната смяна на дисплей с нов. При проблеми с тъча, предлагаме опцията смяна на стъкло и тъч панел, която напълно ще отстрани всеки дефект, възникнал при моделите XS/XS Max.

Смяна на стъкло или дисплей за iPhone XR и iPhone 11
iPhone XR и iPhone 11 са снабдени с по-достъпният и евтин дисплей от IPS тип. Сервизът ни може да извърши смяна на стъкло или тъч на Iphone XR или 11, както и смяна на цял дисплей. Във всички случаи, ние препоръчваме смяна на стъклото, стига това да е възможно, тъй като по този начин вашият Iphone XR или 11 гарантирано и за дълго ще запази своята пълна функционалност на екрана на достъпна цена и с отлично качество. Смяната на стъкло на дисплей за Iphone XR е възможна само при напълно работещ екран и тъч. В случай на частична или цялостна повреда на дисплея, ще се наложи подмяна на екрана с нов такъв. В случай на проблеми с тъча, можем да предложим и смяна на стъкло и тъч, като по този начин ще запазите всички заводски характеристики на устройството си.

Смяна на стъкло, тъч или дисплей на iPhone 11 Pro, 11 Pro Max
iPhone 11 Pro и 11 Pro Max използват AMOLED панел, който има безспорни качества (по-ниска консумация на енергия; по-висок контраст; по-тънък размер от IPS поради липсата на подсветка и други). За съжаление цената за смяна на дисплей за тези модели не е ниска. Именно поради тази причина предлагаме професионални услуги като смяна на стъкло или смяна на тъч на iPhone 11 Pro и 11 Pro Max. Смяната на стъкло е препоръчителна при нарушена цялост на най-горния слой от екрана, която е съпроводена или от дразнещи драскотини, или от пукнатини. Услугата може да бъде извършена при изрядно функциониращ тъч и дисплей. В случай на проблеми с тъча, предлагаме и смяна на стъкло+тъч за iPhone 11 Pro и 11 Pro Max. Услугата е осезателно по-евтина от смяната на целият дисплей, като решава всички проблеми, свързани с неправилното функциониране на сензорният панел или т.нар. тъч скрийн.

Смяна на стъкло, тъч или дисплей на iPhone 12, 12 mini, 12 Pro или 12 Pro Max
Всички модели от серията на iPhone 12 използват OLED дисплей. Поради конструктивната си сглобка фабрично, смяната на стъкло или тъч за серията на iPhone 12 е изключително сложен ремонт. За момента предлагаме опция замяна на дисплей със счупено стъкло или тъч. За повече информация, можете да ни потърсите на посочените телефони, или на място.