• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа

Смяна на дисплей/тъч или стъкло на Lenovo
При проблем с LCD или AMOLED екран, тъч или счупено стъкло
GSM сервизът ни успешно отстранява всякакви повреди, свързани с екраните на китайският гигант Lenovo. Нашите специалисти ежедневно извършват ремонтни услуги на екраните, като най-често проблемите, които успешно отстраняваме са смяна на счупено стъкло, смяна на дисплей и смяна на тъч. Повредите най-често възникват в резултат на изпускане или намокряне, като по този начин повреждат физически контактни точки и елементи от екрана. Дисплеите, които Lenovo използва в различните си модели биват няколко вида. Според ценовия клас може да откриете различни матрици и разделителни способности. По отношение на поправка на дисплей на Lenovo, то тя не се различава особено от смяната и поправката на екран на друг телефон. Ние от GSM Service Sofia можем да предложим тази услуга и то с много високо качество и винаги конкурентна среда.

Проблеми с дисплеи на Lenovo
Най-често обект на проблем с дисплей възниква вследствие на удар или усукване. Без значение дали стъклото е просто пукнато или екранът не работи, отчита докосвания или не, ние можем да ви спасим от всеки един лош сценарии. Ако се интересувате от цена за смяна на дисплей на Lenovo, срок за изпълнение, наличности на резервни части и прочие, винаги сме готови да ви консултираме. Стараем се да поддържаме възможно най-големи наличности на резервни части за по-търсените модели, дори и да не разполагаме с необходимият компонент, го доставяме в най-кратък срок. Ако не живеете в София или нямате пътуване насам, може да ни изпратите вашия телефон или таблет за ремонт посредством всеки един куриер.

Предлагаме още:

Сервиз за Lenovo
Разкодиране на Lenovo
Ремонт на таблети Lenovo
Lenovo е марка с традиции и с много почитатели сред потребителите. Мобилните устройства, създадени от китайската компания, са си завоювали достойно място сред лидерите в световните технологии. Сензорният екран е елемент с особена значимост при продуктите на марката, тъй като чрез него се задвижват всички функции на апаратите. Независимо дали устройството е таблет или смартфон, екранът му трябва да е в отлично състояние, понеже дори и леките драскотини могат да предизвикат смущения в нормалното му функциониране. Lenovo произвежда и мобилни устройства с прахо- и водоустойчиви корпуси и използва специалното защитно Gorilla Glass стъкло, което предотвратява сериозни травми при изпускане. Въпреки това, китайските мобилни устройства не са напълно защитени от повреда, а в такива случаи е много важно да използваме услугите на професионалист, с достатъчно познания за новите технологии. GSM Service Sofia е сервиз със сериозна практика в ремонт на апарати от тази марка и извършва смяна на дисплей на Леново на изключително изгодна цена. Ние сме на разположение за поръчки седем дни в седмицата, и предлагаме пълен набор от ремонтни услуги за екрана на апарата ви.

Видове повреди на дисплей
Външният вид на засегнатото стъкло не винаги е гаранция за действителното състояние на таблета или смартфона. Понякога стъклото е леко пукнато, но устройството е в нормален работен режим и функционира отлично. В други случаи обаче, незначителните драскотини се отразяват на сензорният панел по-сериозно, отколкото предполагаме. При засягане на дисплея биха могли да възникнат няколко основни проблема:

Промяна в яснотата на изображението/ Пълна липса на изображение- ако картината на дисплея е с неясни и размазани контури, вероятно нараняването е повредило устройството ви. При сигурен проблем с екрана на телефона ви, единственото решение е професионалната помощ на специалист, който разполага с необходимите инструменти и апаратура за ремонт и смяна на стъкло на Леново. Нашият сервиз извършва тази услуга с първокласно качество и, освен това, за всяка смяна на стъкло, осигуряваме на клиентите си 30% отстъпка.
Забавени реакции при докосване./ Пълна липса на чувствителност- този проблем е изключително сериозен и затруднява пълноценното използване на мобилното устройство. GSM Service Sofia го отстранява с частичен ремонт или смяна на дисплей на Леново, в зависимост от удара или надраскването
Сериозно счупване, пукнатини и драскотини – ако стъклото ви е силно наранено или със значителен брой надрасквания, добре е да се обърнете към специализиран сервиз. Екипът ни извършва качествена и бърза смяна на стъкло на Леново, като връща устройството ви в отличен вид и нормален режим на работа.
GSM сервиз чрез куриер-услуга за ремонт в цялата страна
Както вече споменахме, ние ви предлагаме и опцията “ремонт чрез куриер”. Независимо дали живеете в София или в която и да е друга точка на страната, можете да ни изпратите вашето Lenovo за смяна на дисплей, тъч,стъкло или друг вид ремонт чрез куриерска фирма. След като смартфона ви пристигне в сервизният ни център, ние ще извършим нужния ремонт и ще ви го пратим обратно.