• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа

Смяна на дисплей на LG
Ремонт на стъкло, touch screen и LCD екран
GSM сервизът ни извършва всички възможни видове ремонти на дисплей. Поправката на екраните можем да характеризираме най-общо в 3 категории, а именно:

Ремонт/смяна на стъкло.
Тази процедура е осъществима само в случаите, когато дисплея и тъча на устройството са напълно функциониращи и се прилага само при модели, чиято цена на екрана е доста висока. Най-често тази поправка се извършва за OLED тип дисплеи, тъй като подмяната с нов OLED дисплей коства голяма сума.

Смяна на дисплей модул.
Смяната на дисплей модул е процес, в който се подменят всички компоненти, които са част от екрана на вашето LG (LCD матрица, подсветка, тъч и стъкло). Тя е най-често практикуваната, тъй като IPS LCD дисплеите не са с висока цена и ремонт от този тип се извършва доста по-бързо, в сравнение със смяна на стъкло.

Смяна на тъч.
Смяната на тъч е възможна само при някои модели на LG устройствата. Тя включва подмяната на сензорният филм, който реагира на докосване и външното стъкло.

Надеждност и здравина на LG екраните
LG e лидер в производството на дисплеи както за мобилни телефони, така и за монитори, телевизори и други средства за визуализация, при които екранът е от изключителна необходимост. Освен за своята марка, LG разработва и произвежда дисплеи за редица други компании, включително и за Apple. Най-произвежданите дисплеи за смартфони от компанията до скоро бяха от IPS LCD тип, който постепенно се измества от все по-познатият OLED. Въпреки доказаното качество на изработка и ниската степен на дефекти при дисплеи на LG, проблеми не са изключени, като най-често обект на поправка са телефони, които претърпяват множество изпускания, мокрене и физически повреди като усуквания. В тези случаи е възможно да настъпят обстоятелства, които да доведат до ремонт или смяна на някой от компонентите на екрана. Не са изключени и друг тип повреди, които да изискват специализирана сервизна намеса. Именно след такива настъпили обстоятелства, вие можете да се обърнете към нас, като доказани професионалисти в сферата на ремонт и поправка на GSM устройства.
В GSM Сервиз София предлагаме:

Цялостен сервиз за LG.
Диагностика
Бързо и качествено обслужване
Ремонт на LG дисплеи чрез куриер
Тъй като получавахме ежедневни запитвания за ремонт от клиенти, живеещи извън столицата, създадохме условия за поправка на територията на цялата страна, посредством изпращане чрез куриерски фирми. По този начин увеличихме обема си на работа, знанията и практическите умения, като същевременно клиентите ни получават качествени ремонти и бързо обслужване на своите устройства. В случай, че желаете да се възползвате от “Сервиз чрез куриер” е достатъчно да се свържете с нас и да ни изпратите повреденото си устройство чрез някоя от куриерските фирми, опериращи на територията на страната.