• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа

Смяна дисплей на Motorola
При проблем с екран, тъч или счупено стъкло
Сервизът ни предлага смяна на дисплей за всички модели Motorola, разпространени на територията на континента ни. Смяната на дисплей при Motorola се характеризира с подмяна на целия модул, който от своя страна се състои от няколко компонента:

Защитно стъкло – служи за предпазване на всички компоненти, част от дисплей модула
Сензорен филм (Touch screen) – Така нареченият „тъч“ е мултисензорен компонент, който реагира на докосването.
LCD дисплей – екранната матрица, на която излиза изображението
Подсветка – служи за осветяване на образа на LCD дисплея
След като GSM сервизът ни извърши смяна на дисплей модул на Motorola, всички проблеми, касаещи дисплей модула ще бъдат отстранени. В това число приспадат следните повреди:

Счупено стъкло
Проблеми с тъча (не реагира правилно или изобщо)
Проблеми, свързани с дисплея: вертикални или хоризонтални линии, петна, повтарящ се образ, както и всички други съпровождащи повреди, свързани с екрана
Защо се сменя целият дисплей модул, а не само стъклото?
За разлика от повечето производители, устройствата, които Motorola произвежда са най-вече с IPS LCD дисплей. IPS дисплеите са широко разпространен вид и съществуват стотици фабрики за производството им. Това води до голяма конкуренция, а голяма конкуренция от своя страна води до спад в крайната цена на продукта. Именно поради значително ниската си цена, ние ви предлагаме смяна на дисплей, а не на отделен компонент, който е част от екрана. Ако все пак притежавате телефон от тази марка и мислите, че дисплея не е от този тип или е скъп, обадете ни се и ние ще се постараем да извършим поправката на най-ниската цена.

Ремонт/смяна на дисплей на Motorola чрез куриер
Можете да се възползвате от услугите ни като сервиз дори и да не е удобно да ни посетите лично. Достатъчно е да се свържете с нас и да изпратите своята Motorola по куриер. Ние ще извършим нужната поправка, ще тестваме и ще ви върнем ремонтираното устройство отново по куриер на желан от вас адрес с наложен платеж стойността на поправката и частите.