• ул. "Цар Симеон" №163, София
 • 09 - 17 часа

Смяна на стъкло на телефон

Смяна на стъкло на телефон в „ДМ Мобайл“. Предлагаме смяна на стъкло на дисплей, за повечето марки и модели смартфони, които са представени официално в България. Ако сте в друго селище, може да ни изпратите телефона по куриер и ние ще го ремонтираме и върнем с наложен платеж в най-кратки срокове.

Смяна на стъкло на телефон в сервиз. Уважаеми клиенти, ние в „ДМ Мобайл“ предлагаме смяна на стъкло на дисплей, който не са сериозно повреден.

Тъй като устройството дисплей е изградено от няколко елемента, един от които е стъклото, в някои случаи е възможна смяна на стъкло на телефон, което е счупено. За подробности се свържете с нас – обикновено е достатъчен тест на място.

Както казахме по-горе, в някои случаи вместо по-скъпата смяна на дисплей, е възможна смяна на стъкло на телефона, което е икономически по-изгодно. Когато няма повреда по екрана (пикселите) и не е засегната частта, която помага да управлявате вашия телефон (т.н. тъч), а е счупено или спукано само стъклото, което е и най-горния слой от дисплея, то ние имаме решение.

Нашите специалисти ще направят тест на дисплея на телефона, за да установят дали е нужна подмяна на целия дисплей или е достатъчно само да бъде сменено неговото стъкло, което намалява цената на услугата. Тест може да се направи от квалифициран специалист.

Внимание: безплатна консултация, за проблеми с телефоните при нужда от смяна на стъкло на телефон, преди да предложим цена за ремонт на вашият телефон!

повреден дисплей

повреден дисплей на телефон

Смяна на стъкло на телефон

Когато има техническа възможност и е повредено само стъклото, а не и останалите компоненти от екрана ви, то е вместо смяна на дисплей, може да се извърши смяна на стъкло на телефон. Обикновено в рамките на няколко минути специалистите ни могат да направят нужните тестове дали е необходимо смяна на стъкло на телефона или има деформации, които засягат дисплея и има нужда от неговата подмяна. Вижте подробности в страницата ни за смяна на дисплей на телефоните.

Каква е разликата между смяна на стъкло на телефон и смяна на стъкло на дисплей?

Стъклото е най-горния слой на екрана, тази част с която вие комуникирате с вашето устройство. То е с голяма якост, но от друга страна както всяко стъкло е и крехко. Ако не са засегнати по-долните компоненти от екрана (вижте картинката в дясно), е възможна смяна на стъкло на телефона вместо смяна на целия дисплей. Дисплей, това е важна част от вашия мобилен телефон която съдържа пикселите показващи изображенията, частта улавяща движенията на пръста ви (тъч) и най-отгоре е стъклото. Ако направим аналогия с вратата на вашата кухня – в единия случай сменяте цялата врата, а в другия само счупеното стъкло на вратата или смяна на стъкло на телефона.

Кои сме ние – сервиз за мобилни телефони „ДМ Мобайл“ и как работим?

За нас в „ДМ Мобайл“, качественото обслужване първа грижа – не приемаме задачи, които не вярваме че можем да изпълним. Посветили сме се на това, да предоставяме услуги на най-високо ниво. При нас може да очаквате:

 • Бързо и компетентно обслужване;
 • Смяна на стъкло на телефон на разумни цени;
 • Ще получите гаранция, за извършения ремонт;
 • Отстъпки за редовни клиенти.
  смяна на стъкло на телефон

  смяна на стъкло на телефон Samsung Galaxy S20

Защо да изберете „ДМ Мобайл“ за свой GSM Сервиз, за смяна на стъкло на телефон в София?

Производителите на мобилни телефони заявяват, че качественият ремонт е изключително важно условие за продължителният живот на мобилните устройства. Колкото до услугата за смяна на стъкло на телефон, тя има няколко плюса:

 • със смяна на стъкло на телефонът вместо смяна на дисплей, вие пестите пари,
 • избирайки услугата ни, за смяна на стъкло на своя телефон, вие защитавате природата генерирайки по-малко електронни отпадъци;

Важно е да се използват услугите на надежден gsm сервиз, за да имате и дълъг живот на своя телефонен апарат. При проблем, какъвто е счупването на стъкло, компонент или корпуса, трябва да се свържете с професионален сервиз за мобилни телефони. Нашето предимство пред останалите е, че в „ДМ Мобайл“ притежаваме богати познания за мобилните технологии и услуги и сме готови да ви покажем по-евтината алтернатива – ние сме компетентни и готови да помогнем.

Дори ако само имате нужда от съвет преди ремонт, за да прецените дали има нужда от смяна на дисплей или от смяна на стъкло на телефонът ви, не се колебайте да се обърнете към „ДМ Мобайл“, за да получите консултация преди ремонта.

При нас може да изпращате телефони с куриер – изнесен сервиз

 • Изпращате ги с Еконт до нашия адрес, за ваша сметка;
 • Ние правим диагностика и изготвяме оферта;
 • При съгласие от ваша страна, извършваме смяна на стъкло на телефона и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;
 • Гаранцията е 30 календарни дни;
 • Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

В нашия GSM сервиз, за мобилни телефони може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонти на мобилни телефони произведени от: iPhone, Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC.

Смяна на стъкло на телефон в GSM сервиз

смяна на стъкло на телефон

смяна на стъкло на телефон

Професионален ремонт на смартфони от висок, среден, нисък клас и при възможност екологични е бюджетни решения, каквото е смяна на стъкло на телефон. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме GSM сервиз, който се стреми да даде честно отношение към вас, при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Асортимент от услуги

 „ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При възможност и наличие на резервни части, ние предлагаме смяна на стъкло на телефони вместо по-скъпата смяна на дисплей. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на мобилните телефони са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

 • смяна на стъкло на телефонът ви,
 • touch screen или дисплей.

Разбира се предлагаме и смяна на батерия, подмяна на:

 • предна или задна камера,
 • микрофони,
 • високоговорители,
 • аудио жак,
 • лентови кабели и букси.

 

„ДМ Мобайл“ е GSM сервиз в София, който предоставя и сервизни слуги на софтуер

При нас може да разчитате и за:

 • инсталиране на софтуер,
 • смяна на езиковите настройки на менюто,
 • обновяване на визията на апарата,
 • фабрично разкодиране на мобилни телефони.

На място може да закупите аксесоари за вашия мобилен апарат, протектор за стъкло, за да се налага по-рядко смяна на стъкло на телефона при счупване. Заповядайте и за въпроси свързани с функционирането на апарата ви.

За връзка с нас

Телефон: 0889476051 + Вайбър

Внимание: безплатна консултация за всички устройства, преди да предложим цена за ремонт!

Е. поща: sofia@dm-mobile.com

София, ул. „Цар Симеон“ № 163

Или попълнете бързото запитване по-долу!

Бързо запитване

  Количка
  Сервиз за iPhone
  сервиз за iPhone

  сервиз за iPhone в София

  Ние сме сервиз за iPhone в София, предлагаме ремонт на iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, SE 2020, X, XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12, 12 mini, 12 Pro, 12 Pro Max

  Ремонт на смарт часовници
  ремонт на смарт часовници

  ремонт на смарт часовници

  Вижте и нашата услуга, за ремонт на смарт часовници от актуалните марки и модели.

  Ремонт на таблети
  сервиз iPad София

  сервиз iPad София

  Ремонт на таблети от всички големи производители, като Apple, Samsung, Acer и други.

  КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  Ремонти на всички видове повреди, за вашия мобилен телефон. Извършваме смяна на дисплей, смяна на стъкло, смяна на корпус, ремонт на usb порт и други.

  GSM сервиз
  gsm сервиз

  GSM сервиз

  Вашият надежден GSM сервиз в София, който обслужва и цялата страна.

  Приятели

  Асфалтиране в София