• ул. "Цар Симеон" №163, София
  • 09 - 17 часа
Смяна на екран на телефон в София

Смяна на екран на телефон в София

Смяна на екран на телефон в София от „ДМ Мобайл“ – сервиз за телефони и таблети в София. Ние извършваме и услуги за ремонт на смарт часовници.

Смяна на екран на телефон в София, от фирма с опит в ремонт на телефони, таблети, смарт часовници, продажба на аксесоари.

Смяна на екран на телефон в София

смяна на екран на талефон

Нашата услуга, за смяна на екран на телефон в София, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели смартфони. Предлагаме смяна на дисплея, за тези модели телефони, за които на пазара има резервни части. Моля имайте предвид, че за по-стари или „екзотични“ модели, намирането на резервни части е трудна и понякога непосилна задача.Предлагаме сервиз за телефони с услугата смяна на дисплей за следните марки:

  • iPhone, HTC, Samsung, Sony, Nokia, Lenovo, LG, Huawei, Motorola,
  • всички останали се обслужват при наличие на резервни части в България;

При нас може да получите адекватна безплатна консултация, за състоянието на вашия телефон – нужна ли е смяна на дисплей или е достатъчна смяна на стъкло на телефон. Едва след като сме наясно с пораженията и ремонта, който е необходим, ние ще ви дадем ценово предложение за смяна на вашия дисплей.

Вероятно знаете, че екранът на вашия телефон има защитно стъкло, което е закалено и го предпазва от удари. Когато обаче стъклото не е било достатъчно за да защити работещата част на вашия екран, тогава се налага да се прибегне до смяна на дисплей. Обикновено разликата в цената за смяна на вашия дисплей или само смяната на стъклото не е толкова голяма, така че смяната на целия дисплей не е икономически неоправдано.

При нас може да разчитате на приятелски цени за смяна на дисплей. Търсите добри условия, за смяна на своя дисплей с цена по по вашия джоб? Вие сте на правилното място, защото нашите цени са възможно най-ниските на пазара.

Имайте предвид, че ние както и всички останали работим с резервни части, които са внос от чужбина, което означава че цената за смяна на дисплейът зависи от външни фактори, като международните цени, транспортните разходи и данъците и митническите сборове у нас. При все това, ние се стараем да сме символ на добри условия и най-добра цена за смяна на дисплей на телефон в София.

GSM сервиз

gsm сервиз

gsm сервиз

В нашия GSM сервиз за телефони може да се похвалим с богат опит и успехи с трудни ремонти на мобилни телефони произведени от: iPhone, Samsung, Huawei, Alcatel, Acer, Lenovo, LG, BlackBerry, Motorola, Nokia, Sony, ZTE, HTC.

Ние сме GSM сервиз, за професионален ремонт на смартфони от висок, среден, нисък клас. При нас може да разчитате на професионално отношение и познания, за функционирането и ремонтът на вашето устройство, без значение от кой ценови клас е то. Ние в „ДМ Мобайл“ можем да се похвалим, че сме GSM сервиз, който се стреми да постигне най-високо качество при ремонтите и най-високо ниво при работа с хората.

Нашето предимство пред останалите е, че в сервиз за телефони „ДМ Мобайл“ притежаваме богати познания за мобилните технологии и услуги – ние сме компетентни и готови да помогнем.

 „ДМ Мобайл“ е GSM сервиз за телефони в София, който предлага частична и цялостна поправка на основните части в апарата ви. При нас може да разчитате на отлично качество и приключване на ремонта във възможно най-кратък срок.

Какво се чупи най-често? Разбира се – стъклата и екраните на мобилните телефони са това, за което клиенти търсят нашия gsm сервиз. Може да се обърнете към нас, за:

  • смяна на стъкло,
  • touch screen или дисплей.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.

LATEST POSTS
MOST POPULAR
TEXT WIDGET

What makes Cleanmate trusted above other cleaning service providers? When you combine higher standards, smarter strategies and superior quality all in one package, the result is top notch.